Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεσηΔημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! Top_team

Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 

1. Ναι
Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_vote_lcap42%Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_vote_rcap
 42% [ 33 ]
2. Οχι
Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_vote_lcap37%Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_vote_rcap
 37% [ 29 ]
3. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ξέρω πως θα είναι
Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_vote_lcap21%Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_vote_rcap
 21% [ 16 ]
Σύνολο Ψήφων : 78

Η Ψηφοφορί έκλεισε

Συγγραφέας Μήνυμα
NosferakosGR1
Co Founder-Admin ©
Co Founder-Admin ©
NosferakosGR1

Αριθμός μηνυμάτων : 199

Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! Vide
ΔημοσίευσηΘέμα: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΔευ Απρ 06, 2009 5:30 pm

Στην ίδρυση μιας συμμαχίας, όπως είναι όλες οι ακαδημίες της αργό
p.x με όνομα ΑΡΓΌ4 η κάτι αντίστοιχο, αλλα με την διαφορα ότι θα είναι καθαρά πολεμική.

έχετε 3 επιλογές να διάλεξε

ναι, όχι , δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό.

Εκφράστε την άποψη σας περί του θέματος αυτού, καθώς και τι θα θέλατε να μάθετε .

by leonidastra86

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NosferakosGR1 στις Τρι Απρ 28, 2009 9:59 am, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://argonaytes.alianceforum.com
NosferakosGR1
Co Founder-Admin ©
Co Founder-Admin ©
NosferakosGR1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΔευ Απρ 06, 2009 10:36 pm

as ekfraso kai thn dikia mou gnomh loipon ..

Emena prosopika den tha mou arese gia enan kai monadiko logo..
Gia na ftiaxtei auth i summaxia "polemikh" tha prepei mesa na exei atoma upshla sthn bathmologia ara automatos tha ta sterei apo thn mana argo, ara kai tha xathei sthn genikh katataxh,
????????
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΤρι Απρ 07, 2009 10:24 am

Να διευκρινησω λιγο κατι για την ιδεα που πεταξα χθες περι πολεμικης συμμαχιας

Τη πρωτη θεση δε τη χανουμε γιατι βαζω συχνα πολλους και αξιολογους παικτες και ετσι αποκτησαμε μια διαφορα ασφαλειας απο την δευτερη ΗΠΟΛΗ παρολο που εχουμε πολυ λιγοτερα μελη.Τωρα που αρχισαν και εκει οι ελεγχοι θα ξεφυγουμε πολυ και σε 2 βδομαδες το πολυ θα κανω αποικια και εκει να δειτε.

Παμε στο ψητο ομως.Για τη πολεμικη συμμαχια το ειπα επειδη εχουμε μια προταση απο συμμαχια να ξεκινησει αυτο το εγχειρημα με 14 πολεμοχαρεις παικτες και εμεις απλα θα βαλουμε οσους θελουν να ασχοληθουν μονο με επιθεσεις για καποιο διαστημα.Οποτε δε χρειαζεται να αδειασει η ΑΡΓΟ.1-2 να πανε ειναι οκ.

Και για να καταλαβουμε τι λεω.Θελω για παραδειγμα εγω,για κανα μηνα,να τη πεσω σε ολη τη γειτονια μου αλλα εχουμε συνθηκη ειρηνης μαζι τους.Πολυ απλα θα παω στην πολεμικη συμμαχια,θα ξεφορτωσω τα νευρα μου και οταν τελειωσω ξαναγυριζω.

Ειναι απλα μια ιδεα που ειπα,εφοσον δεν αρεσει δεν υλοποιηται.Κανω μια προταση και θελω την αποψη και των υπολοιπων.
sak2905
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΤρι Απρ 07, 2009 12:09 pm

μιας και μόλις ψήφισα (ναι) ας πώ και εγω την άποψη μου

καταρχην σας ιδεα δεν μου φαίνεται ασχημη και πιθανον να με ενδριεφερε να συμμετέχω κιολας αλλα θέλει προσοχή στο πως θα στηθεί όλη η ιστορία και στο τι θα μπορουν να κανουν όσοι θα συμμετεχουν

Γιατι αν αυτοι που θα παρουν μερος αρχισουν να κτυπαν οπου ναναι (πχ Fireb, ΟΡΓΗ) και γινει καποιος πόλεμος τότε ποια θα ειναι η σταση της ΑΡΓΟ?

πχ. θα βοηθησει ή θα αποκυριξει τη αλλη συμμαχια ??

γιαυτο λεω οτι πρεπει να τα δούμε ολα αυτα πρωτα και μετα προχωραμε

μιαν αλλη ιδεα θα ηταν να έχει αλλο όνομα ασχετο με την ΑΡΓΟ ώστε να μην φαίνεται η συνδεση και ετσι η μητρικη συμμαχια να εχει μια ελευθερια κινησεων (αν και καποια στιγμη θα αποκαλυφθει η σχεση)
http://argonaytes.alianceforum.com/
????????
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΤρι Απρ 07, 2009 1:38 pm

Aπο τη στιγμη που μιλαμε για επιθεσεις 1vs1 τοτε δε πεφτει λογος σε κανεναν φιρεμπ ή ΘΕΟΙ να μας ζητησει τα ρεστα.γιαυτο αλλωστε κανουμε την συμμαχια αυτη,αν τη κανουμε,για να μοιασει λιγο στη φιλοσοφια των επιθετικων συμμαχιων και να τους δειξουμε οτι δε μασανε οι αργοναυτες.Και μαλιστα σε περιπτωση πολεμου,αυτοι θα ειναι και οι παικτες που θα προκαλουν τον μεγαλυτερο φοβο στον αντιπαλο.Ετσι το εχω σκεφτει εγω.
????????
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΤετ Απρ 08, 2009 10:34 am

paidia egw simfwnw eimai paixtis ts argo2 exw 200.000 kai 5500 stratiwtiko eimai kapws mikros akoma alla i idea ot 8a exoume mia polemiki dinami apo panw mas me xaropoiei polu cheers
kortneyman
ΟΠΤΗΡΑΣ
ΟΠΤΗΡΑΣ
kortneyman

Αριθμός μηνυμάτων : 152

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΤετ Απρ 08, 2009 2:19 pm

Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ (ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ) ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΕΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ?
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
http://s1.ikariam.gr/index.php?view=city&id=3652
Athenian88

Αριθμός μηνυμάτων : 17

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΠαρ Απρ 10, 2009 6:35 am

Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! 39361
Κανονικα θα συμφωνουσα απολυτα αλλα πιστευω οτι δεν ειναι δυνατο να δημιουργησεις μια πολεμικη συμμαχια η οποια θα εχει τις ριζες της στην Αργο ακομα και αν ειναι με αλλο ονομα και ας ειναι οι επιθεσεις 1vs1.Δηλαδη οι αλλες συμμαχιες δεν θα αντιδρασουν για λογους κυρους?
Θα αρχισουν να ψαχνουν για αφορμες η θα την πεσουν σε αδυναμα μελη εφαρμοζοντας το 1vs1...και μετα τι...?

Ας αφησουμε ομως τους αλλους τη βαθμολογια τους λιγους καλους πολεμαρχους που εχουμε και που θα τους χασουμε και να σκεφτουμε το κατωθι:

Εγω θα προτεινα κατι παρομοιο αλλα πιο σωστο(κατα τη γνωμη μου) να αυξησουμε την επιθετικοτητα ολης της συμμαχιας οχι μονο λιγων.Το μειονεκημα σαυτο ειναι οτι για να λεηλατεις πρεπει να μπαινεις συχνα και αρκετη ωρα πραγμα που λιγοι το κανουν....
Ας κυριξουμε εναν αλλο πολεμο αμα ειναι αλλα μην διασπαστουμε."Ισχυς εν τη ενωσει"
????????
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΣαβ Απρ 11, 2009 4:42 am

ontws afti einai mia kali idea...na ginoume oloi dunatoi alla pios ekouei kai vgazei strato ...agw protinw na aneuoune mikroi paixtes se stratiwtikous pontous etsi wste na pane stin stratietiki simaxeia kai n mn exoume megales apolies s pontous kai n peftoume va8mologika
kakos poly
ΜΟΥΤΣΟΣ
ΜΟΥΤΣΟΣ
kakos poly

Αριθμός μηνυμάτων : 1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΔευ Απρ 13, 2009 10:48 am

psifisa oxi dioti poly syntoma tha diereusei pws oi pektes ths polemikhs symmaxias einai parartima ths ARGO me oti sinepagetai auto.
ean enas paiktis fygei apo ARGO kai paei sth polemikh, kanei oti kanei kai epeita epistrepsei sthn ARGO, e..olo kai kapoios tha to proseksei. den yparxei periptwsh na mh matheutei.
CZTassos
ΕΛΕΚΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΕΛΕΚΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
CZTassos

Αριθμός μηνυμάτων : 73

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΔευ Απρ 13, 2009 9:01 pm

H θέση μου είναι κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο. Μπορούμε και από αυτή τη συμμαχία να κάνουμε έρωτα σε όποιον το έχει ανάγκη. Δεν χρειάζεται να κάνουμε και άλλο παράρτημα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε κι έτσι! Αλλιώς να κάνουμε υποσυμμαχία για spam, υποσυμμαχία για νοικοκυρές, υποσυμμαχία για μηχανόβιους κλπ
http://www.ikariam.gr
WARLORD
ΜΟΥΤΣΟΣ
ΜΟΥΤΣΟΣ
WARLORD

Αριθμός μηνυμάτων : 3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΣαβ Απρ 25, 2009 2:06 am

Συμφωνω απολυτα με την ιδρυση πολεμικης καθαρα Συμμαχιας. Μια συγχρονη Υπερσυμμαχια σαν τη δικη μας πρεπει να υποστηριζει ολα τα γουστα στο παιχνιδι.
thettalos
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
thettalos

Αριθμός μηνυμάτων : 42

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΚυρ Απρ 26, 2009 1:51 pm

ψηφιζω ΟΧΙ, διοτι εδω δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε οταν ειμαστε σε μια συμμαχια! πως θα συνεννοηθουμε αμα μπαινοβγαινουμε καθε λιγο κ λιγακι???

εξαλλου ο θετταλος ειναι τυπος του εμποριου..
μεχρι να τον πειραξει καποιος κ τοτε φοραει τη στολη του Ουννου!!! αου αου αουυυυυ!

ΥΓ: γειτονα! εχω δει κ εχω δει, αλλα Σιμπσον τσεγκεβαρικο πειρατη, πρωτη φορα μπανιζω! μπουαααχα! cyclops
????????
Επισκέπτης
Anonymous

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΤρι Ιαν 26, 2010 10:17 am

EGO DEN KSERO TI EINAI AUTO.....
NosferakosGR1
Co Founder-Admin ©
Co Founder-Admin ©
NosferakosGR1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !!   Δημιουργία Πολεμικής συμμαχίας !! I_icon_minitimeΔευ Μαρ 29, 2010 10:24 am

Locked.
/Αρχείο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Αρχείο -