|
Εξωτερικη Σελιδα | Κουρτινα 1 | | 51% | [ 22 ] | Κουρτινα 2 | | 23% | [ 10 ] | Και τις 2 εναλαξ | | 21% | [ 9 ] | Καμια απο τις 2 | | 0% | [ 0 ] | Την τωρινη | | 5% | [ 2 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 43 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
????????
Επισκέπτης
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 9:25 am |
|
|
as einai opoia apo tis duo thelete.Alla ego tha elega enalax.
|
|
|
|
vasilis0707
Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 164
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 9:31 am |
|
|
Εγώ επέλεξα την κουρτίνα 1. Είναι η ιδανική για αυτύ την περίοδο. Βέβαια, θα μου άρεσε να βλέπω και από καμία αλλαγή με την κουρτίνα 2. Έτσι γιατί μπορούμε να έχουμε 2 τέλειες και ισάξιες εξωτερικές.
|
|
|
|
CZTassos
ΕΛΕΚΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Αριθμός μηνυμάτων : 73
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 9:46 am |
|
|
Φυσικά αυτή που φτιάξατε δεύτερη, δηλαδή την 1. (Είστε λίγο γκάου που τις βάλατε ανάποδα). Είναι πολύ πιο καλή κατά την γνώμη μου
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 9:52 am |
|
|
Εχει μεγαλη σημασια με πια σειρα τις βαζω εδω? Ειναι 2 διαφορετικες σελιδες απο 2 διαφορετικους συμμαχους.
|
|
|
|
Eros
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 46
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 9:59 am |
|
|
καλησπερα σε ολους. συνιστω να βαλουμε την πρωτη, σαν γραφιστικη εργασια ειναι πιο σωστη, επισης δειχνει πιο ταιρiαστη για την συμμαχια μας, δηλαδη οι γραμματοσειρες, τα γραφικα και ο συνδυασμος των χρωματων ειναι οτι πρεπει πιστευω.. τωρα για την αλλη,σε συκγριση με την πρωτη, την βρισκω και αυτην καλή, αλλα οι πολλοι συνδυασμοι χρωματων/γραφικων, την φερνουν πιο κατω απο την πρωτη... θα μπορουσε ανετα να μπει, με καποιες διορθωσεις/αλλαγες σαν εξωτερικη στην argo2.
υγ. παντως σαν φωτογραφος που ειμαι , προσπαθησα να φτιαξω, με τις περιορισμενες γνωσεις που εχω στο photoshop, την δευτερη σελιδα.. ενα μεγαλο μπραβο στο παιδι που εφτιαξε την πρωτη, η δουλεια του μου αρεσε πολυ! respect
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 10:06 am |
|
|
egw ebala thn 2 gt einai pio wraia san exwterikh (kata th gnwmh mou panta)
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 10:11 am |
|
|
RE POY BLEPO TIS FOTO,,,>
|
|
|
|
sak2905
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 13
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 10:30 am |
|
|
Ψηφισα την 1η αλλωστε στην 2η το ω απο την λεξη αργω μου θυμιζει την Λιτσα (μια παλια εφημερη σχεση που εληξε αδοξα.......)
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 11:19 am |
|
|
- sak2905 έγραψε:
- Ψηφισα την 1η
αλλωστε στην 2η το ω απο την λεξη αργω μου θυμιζει την Λιτσα (μια παλια εφημερη σχεση που εληξε αδοξα.......) Na kai enas pou tekmiriwnei sovara tin apopsi tou.
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 12:51 pm |
|
|
εγω ψηφισα την δευτερη.Με λιγες αλλαγες οπως ανεφερε και ο προλαλησαντας θ γινοταν ακομη πιο ωραια
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 12:52 pm |
|
|
egw pali psifizw thn kourtina 1 giati einai pio omorfh kai pio mourath!mono pou prepei na diorthothoun kapoia lathakia!px to ilampros einai ilampos!kata talla einai polu wraia!oxi vevaia oti kai h deuterh paei pisw,apla mou fainetai kapws pio sunthritikh,isws ta grammata ta kaligrafhka na mou dinoun authn thn aisthhsh! mpravo pantws se osous doulepsane
|
|
|
|
fenia
ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 22
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 1:08 pm |
|
|
Ειναι καταπληκτικες και οι δυο εξωτερικες σελιδες! Στην πρωτη κουρτινα ολα ταιριαζουν μεταξυ τους! Στην δευτερη κουρτινα το καραβι ειναι πιο αληθινο,ομως δεν μου αρεσει η γραμματοσειρα της ΑΡΓΩ!Ακομα δεν μου αρεσουν τα εντονα χρωματα που εχει στο κατω μερος της κουρτινας για τον αρχηγο,στρατηγο,διπλωματη! Τελος,συγχαρητηρια για την δουλεια σας!
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
|
|
|
kortneyman
ΟΠΤΗΡΑΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 152
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Πεμ Νοε 12, 2009 11:42 pm |
|
|
ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ 1 ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Παρ Νοε 13, 2009 12:15 am |
|
|
proswpika mou arese h deuterh (340).
|
|
|
|
mggalas
ΜΟΥΤΣΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Παρ Νοε 13, 2009 1:46 am |
|
|
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΛΑΞ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΑΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.
|
|
|
|
????????
Επισκέπτης
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Τρι Νοε 17, 2009 6:11 am |
|
|
H kourtina ena mpike ekswteriki kai i kourtina dio mpike eswteriki.
Efxaristw para poli kai ta 2 paidia pou doulepsan kai esas pou psifisate.
Oi arxigoi na epikoinwnisoun mazi mou gia na paroun tis selides prosarmosmenes sta onomata tous.
|
|
|
|
NosferakosGR1
Co Founder-Admin ©
Αριθμός μηνυμάτων : 199
|
Θέμα: Απ: Ποια εξωτερικη θελετε? Δευ Μαρ 29, 2010 10:27 am |
|
|
Locked. /Αρχείο